• Új
Hűtő-Tároló Szervező Rack ,Hűtő Fiók, Polc, 20 Sous Vide Táskák,Lógni Tároló Klipek a Könnyű Hozzáférést Élelmiszer (21)

Hűtő-Tároló Szervező Rack ,Hűtő Fiók, Polc, 20 Sous Vide Táskák,Lógni Tároló Klipek a Könnyű Hozzáférést Élelmiszer (21)

Termék besorolása:
HUF 3508.65

Az összeg
Készleten

Ez lehet akasztani különböző típusú cipzár táska.Fűszerek, bébi termékek, stb.A vastagsága a hűtő polc nem haladja meg 0.A sous vide táskák is nagyon alkalmas, hűtő, mikrohullámú sütő fűtés, vagy sous-vide főzés, biztonságos, szivárgásmentes-proof Save space This hűtő-tároló állvány teszi a teljes körű használata a felső térben a hűtőszekrénybe, hogy segít, hogy a legtöbbet a hely a hűtőben. ☘️Alkalmazandó méret : Ez a tárolási szervező széles körű használat.Lógó tároló állványok hatékonyan használható a felső tér, a hűtőszekrény, a mentés tárhely, tartsd a hűtőben, tiszta, rendezett, könnyen, hogy az elemeket.Tároló állványok, hogy a hűtőben tiszta, rendezett.A tárhely csomagokat a tárhely állványok, meg lehet oldani a kell egy lépésben. ☘️A TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ : Ez a kombináció tartalmaz 1 lógó tároló állvány, 20 vákuum élelmiszer cipzár zsákok (10 DB - 8.Lógó tároló állvány kifejezetten a hűtőt használni, megoldja a gondot a rendetlen hűtőszekrényben you Very alkalmas storage The tároló állvány nagyon alkalmas hűtőszekrények, fagyasztók, konyhai szekrények.Használni, mint egy fiók, könnyen megtekintheti a tárolt ételt a hűtőben, order Notice The maximális hűtő polc vastagsága 0. 10 slot a külön felfüggesztés, akkor válassza ki az ételt szeretne, egy pillanat alatt.25"),1 kézi szivattyú 8 tömítő klipek.A mélység a hűtő polc között kell lennie, 11. ☘️EGYSZERŰ TELEPÍTÉS : Nincs szükség szerszámokra telepíteni, néhány másodperc alatt. ☘️TARTANI a SZERVEZETT FRISS : A hűtő fiók, polc, nagyon alkalmas üzembe zöldség, hús, főtt étel, a harapnivalókat, valamint az egyéb, étel a hűtőben.☘️ÁTADÁSA TÁROLÓ ÁLLVÁNY : A hűtőszekrény teleszkópos tároló állvány készült kiváló minőségű ABS műanyag, ami egészséges, környezetbarát, tartós, strapabíró, meg lehet betölteni, 5kg.Kérjük, intézkedés, a mélység, a polc előtt purchase Use hőmérséklet vákuum megőrzése táska (-4°F~212°F) Tárolási polc telepítés steps Pull ki a hűtőből a partíciót, majd akassza a vége, hogy a tavasz a hátsó vége a partition Hang a másik végén a rögzítő keret, az eleje a partíciót, majd állítsa be a pozíciót biztosítani, stability Put a tároló állvány be a dia vasúti, a telepítés complete Steps használni vákuum élelmiszer tárolására bag Put az ételt tárolni a vákuum zsák, pecsét a cipzár egy tömítő klip, nézd meg,Feküdt a táska lapos, sima szívó port, győződjön meg arról, hogy a szívó port nem blokkolja a kaja, meg figyelni, hogy az élelmiszer nem haladhatja meg a gyors vonal mellett a szívó hole Align a kézi szívó henger a szívó port (sajtó), a start szívó, illetve a kipufogó a levegő a vákuum bag After a kipufogógáz befejeződött, nyomja meg a szelep.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.