• Új
Walkie Talkie Felnőttek számára Hosszú távú, SAMCOM 5W Hordozható kétirányú Rádiók Újratölthető Multi-Unit Töltő, nagy teherbírású Programozható UHF Rádió (6 Db Rádió + 6 Töltőhöz)

Walkie Talkie Felnőttek számára Hosszú távú, SAMCOM 5W Hordozható kétirányú Rádiók Újratölthető Multi-Unit Töltő, nagy teherbírású

Termék besorolása:
HUF 12136.50

Az összeg
Készleten

【Szakmai kétirányú Rádió Felnőttek számára 】 Cserélhető hosszú antenna, 5 Watt Teljesítmény erős, penetráció, 20 csatorna, akadályozott 1-2 km, részben akadályozott 3-5 km, nem akadályozott 5-15 km.Munkaidő a 12 órát, a készenléti akár 50 órán keresztül.FCC engedélyezett SAMCOM walkie talkie, FCC ID : 2 AIOQ-FPCN30 AA. 【Biztonságosabb, Kényelmesebb Párbeszéd】 Walkie-talkie a felnőttek is fordítja a gombok tetején, hogy állítsa be a csatorna. 【Könnyen kezelhető Walkie-Talkie】 nem kell beállítani, akkor használja ki a dobozból.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.