• Új
soto Premium SZERSZÁMOK Köröm Lyuk Töltelék, Kilyuggatva Csak. Használata: a Falak, a Mennyezet, Bútorok, szekrények, Közvetlenül a Fa, vagy a meglévő Festék (No. 01 Tökéletes, Fehér)

soto Premium SZERSZÁMOK Köröm Lyuk Töltelék, Kilyuggatva Csak. Használata: a Falak, a Mennyezet, Bútorok, szekrények, Közvetlenül

Termék besorolása:
HUF 1343.25

Az összeg
Készleten

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS - a Falak, a mennyezet, bútorok, szekrények, közvetlenül a fa, vagy a meglévő festék.Ne használjon műanyag, fém, vagy cédrus iparvágány.Kültéri használatra kell követni egy külső minőségű festék.ULTRA ALACSONY SZAG - Ez a könnyű habarcs van ultra alacsony szagú, alacsony illékony ami azt jelenti, hogy egészségesebb a beltéri levegő minőségét.Színválasztékban - Jön egy színválasztékban, így is marad, vagy követi a megfelelő Festék Érjen Fel egy extra zökkenőmentes kivitelben.Méret Neve : Kilyuggatva Csak A | Szín : No. 01 Tökéletes, Fehér.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.