• Új
Semetall 5 Csomag 25 pólusú Mini Soros Kábelt a Nemek közötti Váltó Csatlakozó VGA Adapter Videó Átviteli Egyenesen Vezetője(DB25,Női)

Semetall 5 Csomag 25 pólusú Mini Soros Kábelt a Nemek közötti Váltó Csatlakozó VGA Adapter Videó Átviteli Egyenesen Vezetője(DB25,Női)

Termék besorolása:
HUF 1618.65

Az összeg
Készleten

[????A MÉRET ????] Megjelenés Szín : Ezüst, Sárga;Anyag : Fém;Típus : DB25 Női;Csomag Súlya : 77.6 g;Csomag Tartalma : 5x DB25-VGA Adapter. [????KAPCSOLAT ????] Lehet jól kapcsolódik a DB25 fmale, hogy DB25 női VGA kábel a tiszta kép minősége. [????MAGAS FUNKCIÓ ????] A VGA kábel adapter csatlakoztatható nos, a kapcsolat jel nem lehet csökkenteni, hogy jobban biztosítsa az átviteli nagy felbontású videó jeleket.Ugyanakkor képes megoldani kompatibilitási problémák is könnyen hordozható. [????CÉLJA, VALAMINT AZ ALKALMAZÁS ????] Ez lehet alkalmazni, hogy a számítógépek, LCD Tv, projektor, set-top boxok, valamint egyéb berendezések, stb.Ugyanakkor azt is alkalmas otthoni, dolgozószoba, nappali, hálószoba, iroda, üzleti, konferencia, oktatás, szórakozás, stb. [????A SZOLGÁLTATÁS ????] Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon nekünk több lesz, mint boldog, hogy megoldjuk őket.Méret : DB25 Női.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.