• Új
#8 x 1-1/4 önfúró Gipszkarton, Műanyag Horgonyok 304 Rozsdamentes Acél önmetsző Csavarral Készlet,40pieces(20 Műanyag Horgonyok+20 Csavarokat)

8 x 1-1/4 önfúró Gipszkarton, Műanyag Horgonyok 304 Rozsdamentes Acél önmetsző Csavarral Készlet,40pieces(20 Műanyag Horgonyok+20

Termék besorolása:
HUF 754.65

Az összeg
Készleten

Kezdődik könnyebb, mint más önálló fúrás gipszkarton horgonyok.Mély szál design biztosítja az erős elkötelezettség 3/8", 1/2" vagy 5/8" gipsz wallboard.-Előkészítő gyakorlatok pontos lyuk gipszkarton fal testület - Nincs lyuk előkészítés szükséges.Épített tartós műanyag, hogy az utolsó évek.Könnyen eltávolítható.A készlet Tartalmazza a 20 Műanyag Horgonyok, 20 #8 x 1-1/4" Phillips Csavar , Lóg akár 50 kg.Még mindig keresek profi Gipszkarton Horgonyok?.Válassza ki a CSK TZH, a profi Gipszkarton Horgonyok meg kell felelnie a követelményeknek, bízik bennünk, a megbízható partner.Márka bemutatása : .SG TZH Professzionális Ipari & Tudományos márka, gyártó.Mi már ebben a szakmában évek óta, folyamatosan javult, feltárása.Most lesz a viszonyítási alap ebben az iparágban.A kezdetektől jelen vagyunk, mindig betartják, hogy minden egyes termék, ami minden ügyfélnek.A termék fejlesztési, termelési, értékesítési, forgalmazási, illetve tökéletes értékesítés utáni szolgáltatás, már a szigorú követelményeknek.Elkötelezett amellett, hogy ügyfeleink a tökéletes szolgáltatás.Miért minket válasszon?. -Magas minőségű anyagok, még a rossz környezet, még mindig nagy szilárdságú, jó ellenálló. -Ezek a horgonyok gyere erős bordák, hogy segíts nekik, hogy maradjon egy stabil helyet a drywalls.Könnyen behatolnak vastag vagy vékony gipszkarton, ajtókat. -Magas keménységű, nem könnyen deformálódik. -Nincs Lyuk Előkészítés Szükséges, búcsút lyuk készítmények!Önnek nem kell semmilyen fúró gép, hogy felkészítse a folyosón a falon, hogy a fix ezek a gipszkarton horgonyok.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.