• Új
LOVEWEE Fogászati Fogszabályozó Kötél Köti meg Fogszabályozó Kötél Fegyvert Eszközök Fogak Fogszabályozó Kötél Gyűrű gumiszalag, Színes(1040 Db/Zsák)

LOVEWEE Fogászati Fogszabályozó Kötél Köti meg Fogszabályozó Kötél Fegyvert Eszközök Fogak Fogszabályozó Kötél Gyűrű gumiszalag,

Termék besorolása:
HUF 1821.15

Az összeg
Készleten

【Kap】1 Db fogászati kötél fegyvert, 1 csomag fogászati fogszabályozó kötél köti a Multi-színes, beleértve 1040 Db kötél köti. 【Gyakorlati Fogszabályozó Fegyvert】Hely a fejét fegyvert a lekötésével gyűrűt, majd bontsa ki a lekötésével gyűrű, teszi a gyorsabb alkalmazás a kötél köti, lehetővé teszi a biztonságos, kényelmes azt jelenti, hogy alkalmazni ligatúrát, hogy egy fogszabályozó konzol. Tisztítsa le a fennmaradó gél maradvány által fogat mosni, gargarizálásra. 【Ergonomikus Kialakítás】A kötél nyakkendő fegyvert célja, csúszásmentes fogantyú, kényelmes biztonsági alkalmazni a kábelt kösse gyorsabb.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.