• Új
Redaiyuling Páramentesítő Fúvókák,1/4 Inch Uram Fúvóka,Köd Fúvóka Készlet Urak a Külső Terasz (12 Db Fúvókák+10 Db Szál Tees)

Redaiyuling Páramentesítő Fúvókák,1/4 Inch Uram Fúvóka,Köd Fúvóka Készlet Urak a Külső Terasz (12 Db Fúvókák+10 Db Szál Tees)

Termék besorolása:
HUF 943.65

Az összeg
Készleten

Réz Páramentesítő Fúvókák Beleértve : 12 sárgaréz Páramentesítő Fúvókák+10 Szál Páramentesítő Fúvóka Póló+1 dugó,Jobban segíteni a terasz uram rendszer működik;.Páramentesítő Fúvókák Anyag : Sárgaréz rozsdamentes acél nyílás,ez több, korrózióálló, valamint kopásálló, mint a többi anyag, de lehet, hogy a fúvóka élet tovább ;.köd hűtési készlet széles skáláját felhasználja : A széles körű használat.A legtöbb spray szabadtéri páramentesítő rendszer a piacon használja ezt, uram fúvóka, mert nem kell alkalmazni a permetező szivattyú, illetve spray köd -, mint a köd az alacsony nyomás.Méret : Szál méret UNC 10-24; Nyílás átmérője 0,4 mm;.Telepítés : a könnyű lehet csavarni bármely 10/24 UNC menetes fúvókával;.Méret : 12 Db Fúvókák+10 Db Szál Póló.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.