• Új
Aollop Nagy Grill Kaparó Rozsdamentes Acél Grill Kaparó GRILL-Barbecue - Hatékony Tisztítás a GRILL Rács Rácsok, Mint a drótkefe Tökéletes, a Sörnyitó Eszközök Közé tartoznak S-Horog (BlackSliver)

Aollop Nagy Grill Kaparó Rozsdamentes Acél Grill Kaparó GRILL-Barbecue - Hatékony Tisztítás a GRILL Rács Rácsok, Mint a drótkefe

Termék besorolása:
HUF 1348.65

Az összeg
Készleten

UNIVERZÁLIS ILLIK : Ez a grill kaparó tartós, könnyen tisztítható, nem ragad, multifunkcionális, mindenki számára biztonságos palacsintasütő tisztább.Mellékelt Tartozékok - SÖRNYITÓ, PALACSINTASÜTŐ KAPARÓ, S-horog, golyós lánc, az egyszerű tároláshoz.A grill tisztító eszköz megszünteti a veszély fenyegeti, hogy elhagyja a vezetéket a grill vagy élelmiszer-tisztítás után a sütőbe.ez grill, rozsdamentes kaparó mélyen, valamint hatékonyan tiszta azok a makacs foltok, illetve törmelék könnyedén.MAGAS MINŐSÉG : Aollop grill kaparó tisztább készült Vastag tartós prémium edzett, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült.BIZTONSÁGOSABB, MINT EGY drótkefe : Biztonságosabb, mint drótkefével, hatékonyabb, mint a szövött drótkefével. ► Tartalmazza lóg tartozékok - horog, lánc.melegítsük fel a grill a magas hő beállítás, majd a kefével tisztítsa ki a rácsok között. ► Kompatibilis kör, V-alakú rácsok.A : Igen!Palacsintasütő kaparó nagyon jól működik, Weber kerámia rácsok.KÖNNYŰ FIGYELEMBE : Megfelelő, kompakt design,cipelni bárhova, bármikor.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.