• Új
Asztali Lámpa, Tanulmány Lámpa Töltés USB-Port, tolltartó Tároló,2 Világítási Mód Fokozatmentes Fényerő,360° Forgatható Fém Tömlővel,asztali Lámpa, Dolgozni, Tanulni (Zöld)

Asztali Lámpa, Tanulmány Lámpa Töltés USB-Port, tolltartó Tároló,2 Világítási Mód Fokozatmentes Fényerő,360° Forgatható Fém

Termék besorolása:
HUF 1348.65

Az összeg
Készleten

2 féle lámpák (meleg fény, fehér fény), a hosszú nyomja meg a érintse meg a kapcsolót, hogy steplessly állítsa be a fényerőt a light4.Asztali Led Lámpa,asztali Lámpa, Usb Töltő Port tolltartó Tároló,2 Világítási Mód Fokozatmentes Fényerő,360° Forgatható Fém Tömlővel,amely Alkalmas a Tanulás Hálószoba Olvasó Lámpa, asztali Lámpa, Green Special Jellemzők : 1.Amikor az izzó van kapcsolva, egyszerűen dugja be a bemeneti port. Többfunkciós asztali lámpa (kerek toll tartó, USB bemenet/kimenet, okostelefon tartó, anti-skid design alján), 2.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.