• Új
Akril Festék Jelölő Toll a Sziklák Festészet, Kerámia, Üveg, Fa, Szövet, Vászon, Bögrék, DIY Kézműves, Hogy Kellékek, Scrapbooking, Kézműves, Kártya, Hogy a Nem porózus Felületeken (12colors)

Akril Festék Jelölő Toll a Sziklák Festészet, Kerámia, Üveg, Fa, Szövet, Vászon, Bögrék, DIY Kézműves, Hogy Kellékek, Scrapbooking,

Termék besorolása:
HUF 1213.65

Az összeg
Készleten

【Akril Élénk Színek】 festék, toll készlet 12 vegyes színek, lehetővé teszi, hogy dolgozzon, vagy add díszítmények, hogy a fa hajó, üveg edény, húsvéti műanyag tojás, karácsonyi labdák, lap, festett sziklák, kövek, vászon cipők, fát, szelet, a fa, a tojás,az agyag potetc, szövet markerek. 【Nem Mérgező .Nyomja meg a tipp le egy kicsit, amíg a tinta, az áramlás a tipp;.Összefoglaló a toll szorosan után használni.Élvezze a festmény?A remekmű ezek a festék, toll!Fény-Tenger Akril Festék Jelölő ad a projektek több kreativitást, illetve különböző.Ők teszi a festés egy nagyon szórakoztató.Közepes tipp : 3-5mm.12 színek : beleértve a Fémes Arany, Fém, Ezüst, Fekete, Fehér, Zöld, Narancs, Körömvirág, Piros, Sárga, Kék, Lila, Rózsaszín.Megfelelő, felület : Kerámia bögre, fehér, vagy fekete papír scrapbooks, fotó album, szövet, vászon, shose, sziklák, kövek, fém, zománc, fa, bőr, műanyag stb.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.