• Új
A gyerekek Nagyító, 7.1 a Kutatás Nagyító Játék Megfigyelni Növények Megfigyelni(Fox)

A gyerekek Nagyító, 7.1 a Kutatás Nagyító Játék Megfigyelni Növények Megfigyelni(Fox)

Termék besorolása:
HUF 4144.50

Az összeg
Készleten

Engedje, hogy Gyermekek Lásd Még : tudományos nagyító eszköz, amely vonzza a gyerekek, vizuálisan, valamint kielégíti a gyerekek vágya a feltárása.Oktatási Segédeszközök : Fejleszteni a gyermekek kíváncsiságát tudomány, értem a nevét, tudományos eszközök, megérteni tudományos terminológia.Csak egy Játék : A nagyítás mértéke korlátozott, illetve nem használható a részletes megfigyelés, alkalmas a gyermekek több mint 3 éves.Gyermekek számára tervezték : A megfigyelés, hogy ösztönözze a korai szerelem, a tudomány, valamint a természetes tanulás, a kezében a fiatal tudósok könnyű megérteni.A tudomány Játék : Egy jó nagyító, a gyerekek játszhatnak ház játékok, ellenőrizze a játék nyomokat, vagy megfigyelni, kövek, növények, rovarok.Szolgáltatás : 1. Gyermekek számára tervezték : A megfigyelés, hogy ösztönözze a korai szerelem, a tudomány, valamint a természetes tanulás, a kezében a fiatal tudósok könnyű megérteni.2. A tudomány Játék : Egy jó nagyító, a gyerekek játszhatnak ház játékok, ellenőrizze a játék nyomokat, vagy megfigyelni, kövek, növények, rovarok.3. Csak egy Játék : A nagyítás mértéke korlátozott, illetve nem használható a részletes megfigyelés, alkalmas a gyermekek több mint 3 éves.4. Engedje, hogy Gyermekek Lásd Még : tudományos nagyító eszköz, amely vonzza a gyerekek, vizuálisan, valamint kielégíti a gyerekek vágya a feltárása.5. Oktatási Segédeszközök : Fejleszteni a gyermekek kíváncsiságát tudomány, értem a nevét, tudományos eszközök, megérteni tudományos terminológia.Specifikáció : Elem Típus : Gyermekek Nagyító Glass Material : Plastic Size : Kb. 18 cm / 7.1 nem megfelelő Életkor : 3 Éves + Csomag Lista : 1 x Nagyító Glass Note : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba 0, 5 cm.2. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges szín a termék, remélem megérted.

A deklarált jellemzők

Item Type:
Children's Magnifying Glass
Material:
Plastic
Size:
Approx. 18cm / 7.1in
Appropriate Age:
3 Years Old +
Package List:
1 x Magnifying Glass :
1. Due to manual measurement, please allow an error of 0.5 cm. :
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the product, I hope you can understand. :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.