• Új
Pet-Id-Tag - Gyönyörű Egyéni Kutya Id Tag - EGY centiméter ÁTMÉRŐJŰ - Dog Tag Nagy Macska Kis Kutyák - Kaliforniai Korcsok!

Pet-Id-Tag - Gyönyörű Egyéni Kutya Id Tag - EGY centiméter ÁTMÉRŐJŰ - Dog Tag Nagy Macska Kis Kutyák - Kaliforniai Korcsok!

Termék besorolása:
HUF 1343.25

Az összeg
Készleten

Gyönyörű, kézzel gyártott pet-ID-tag hely nevét, majd legfeljebb két számot. 1 hüvelyk átmérőjű - Ideális a macskák, valamint a kis kutyák.Vízálló : OK, a fürdő, eső occational használható.Masszív, 15 mm-es osztott gyűrű tartalmazza az attachement.HOGYAN ÉRDEKÉBEN - Miután pénztár, lépjen kapcsolatba velünk, hogy szóljon a nevét, pet, pet info (akár két telefon számok).Ez a szép színes, kézzel készített pet tag ideális Macska kisebb fajta kutyák.Kitesszük a Pet nevét, de legfeljebb két szám az első a tag.Továbbá, A tag a macska fotó a méret referencia-csak - kap a tervezés a fő képet.Nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk .Minden kategória, kézzel készített, majd szállítják belül 3-5 nap után megkapjuk a kisállat info.Ezeket a címkéket is nagy azonosító gyerek holmi iskola - Kabátot, csizmát, stb.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.