• Új
Roscoe Pet Termékek Kupola Stílus Nyakkendőt Tét a Kutyák számára, Tri-Fin Horgony Extra Stabilitás, Szilárdság. Több Méretben Kapható.

Roscoe Pet Termékek Kupola Stílus Nyakkendőt Tét a Kutyák számára, Tri-Fin Horgony Extra Stabilitás, Szilárdság. Több Méretben

Termék besorolása:
HUF 2153.25

Az összeg
Készleten

Búra stílus felső lehetővé teszi a 360 fokos roaming nélkül a kockázata, hogy kusza. 21" acél kutya tét kínál kiváló erőt.A három-fin design tart a karót a földbe jobb, mint a hagyományos kupola tét.Festett, hogy megakadályozza a rozsda.Élénk narancssárga színű, könnyű észrevenni a fűben, így könnyen kaszálni körül elkerülni megbotlik.Könnyű telepíteni, egyszerű használni.Egyszerűen válassza ki a legjobb hely a tét, font egyenesen a földbe segítségével egy kalapács, vagy gumikalapács, majd csatlakoztassa a kábelt az acél gyűrű tetején (a kábel nem tartozék).Könnyű telepíteni, egyszerű használni!Béke magát, mert a kutya biztonságos, ha a csatolt Roscoe Pet Termékek Kupola Tét a Kutyák számára, Tri-Fin Horgonyt.Tömör acélból van az erő, amely a három uszony extra gazdaság teljesítménye a földre.Tartja jobb, mint a hagyományos kupola stílus tét.Két hosszban elérhető!Soha ne hagyja a pet felügyelet nélkül, ha lekötni soha ne hagyja a kutya kint a zord időjárás, mint például az extrém meleg vagy hideg, de mindig hagyd, hogy a friss víz karnyújtásnyira van.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.