• Új
Írja be a Riasztás Motorkerékpár Riasztó Lakat a 110db hangjelzés a Biztonsági Kerék Lemez Zár Motorok Motorok Robogók által D1M (Sárga)

Írja be a Riasztás Motorkerékpár Riasztó Lakat a 110db hangjelzés a Biztonsági Kerék Lemez Zár Motorok Motorok Robogók által

Termék besorolása:
HUF 2428.65

Az összeg
Készleten

Kis méret, praktikus. 5 másodperc múlva, a 'beep' hang küldi, jelzi, hogy a riasztás már megfelelően aktiválva.Célja a vízhatlan funkció, valamint a riasztás általában még az esős napokon.Használja a megadott csavarkulccsal lazítsa meg a 4 csavart.Az akkumulátor már telepítve van, amikor az akkumulátor töltöttsége ki fut, ott lesz hat készenléti akkumulátort.Amikor a zár már nem bocsát ki egy éles riasztás hallani a hangot, a "Ge, Ge, Ge.Amikor a riasztó rendszer bekapcsolt, a riasztó hang olyan magas, mint 110 d B, ami elég ahhoz, hogy vonzza a figyelmet, illetve megszüntesse a lehetséges kockázati veszteség, amikor otthon vagy a szabadban.000 motorkerékpárok loptak el tavaly.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.