• Új
ALGWXQ Gyermek Biztonsági Háló, Haza Korlát Lépcső, Biztonsági Háló, Terasz, Erkély, Kert, Kerítés Vasúti Biztonsági Háló, Rács, 5cm/10cm, testre Szabható Szín : 5cm háló, Méret : 1x1m(3x3ft)

ALGWXQ Gyermek Biztonsági Háló, Haza Korlát Lépcső, Biztonsági Háló, Terasz, Erkély, Kert, Kerítés Vasúti Biztonsági Háló,

Termék besorolása:
HUF 1902.15

Az összeg
Készleten

★ Biztonsági Háló, Anyagok : készült magas minőségű nylon, ami könny-ellenálló.Ezt fel lehet használni a windows, erkélyek, lépcsők, szoba-kerítés. Jellemzők : mint egy Kert, Dekoráció Háló védi a macskák, kutyák, vagy háziállatok.A puha anyag nem károsítja a pet. ★ Biztonság : A Nylon Védelem Nettó hatékonyan megakadályozza a gyermek játékok, cipők, stb.alá az erkélyről, vagy lépcsőn, amely jó biztonságát. ★ Használja helyszín : alkalmazott lépcsők, erkélyek, táj guardrails, külső falak, stb. hogy hatékonyan megakadályozza, hogy a csecsemők közel hiányosságok, erkély, lépcső korlát, lépcső korlátok, valamint a speciális védelmet, mint például a macska mászik tartozó védelem. ★ Egyszerű használat : válassza ki a helyet, hogy védett, majd húzza meg a kerítést, egy döntetlen.Gyermek Biztonsági Háló/Háziállat Biztonsági Háló/Lépcső Esés Megelőzése Net Rope Vastagság : 6mm Rope Lyuk Hely : 10cm, 5cm Safe Háló Anyaga : Nylon Product lista : 1x biztonsági kötél net Warm Tippek : - azért, Mert a másik megértése a reflektorfénybe, illetve a szín a különböző emberek, lehet, hogy egy kis színt különbség, de belül egy ésszerű tartomány - csak eladni Védő hálót, a többi dekoráció, a kép, a fotó kiállítások, csak nem szerepelnek a sale After-Értékesítés Szolgáltatás : a Legjobb szolgáltatás az ön számára.Bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi lesz a szolgáltatás, 24 órán belül ad kielégítő megoldást(Vissza/csere/kompenzáció).Köszönöm.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.