• Új
LWW Fürdő Széklet,Zuhanyzó Szék Párnázott Ülés, a Biztonság, Stabilitás, Fürdőkád Lift Szék Fogyatékos,Fogyatékkal élők, Idősek, valamint az Idős, 5 Színben Választható,D

LWW Fürdő Széklet,Zuhanyzó Szék Párnázott Ülés, a Biztonság, Stabilitás, Fürdőkád Lift Szék Fogyatékos,Fogyatékkal élők, Idősek,

Termék besorolása:
HUF 10123.65

Az összeg
Készleten

a Fürdő a Szék Magassága Állítható, hogy Megfeleljen A Különböző Igényeket, Alkalmas a Különböző embercsoportok.Csúszásmentes Gumi Láb Pad, Stabil, Biztonságos.Könnyű, Tartós,Épített Alumínium Kerettel.a Könnyű Váz Könnyedén Hordozható nagyobb Kényelem érdekében.Hasznos a Fürdőszobában Idős Nyugdíjasok, Fogyatékkal élők, Bariatric, Fogyatékos Személyek, Sérült, Mások pedig, Akik Szeretnék, hogy Üljön Fürdés Közben.Szerint Ergonomikus kialakítású Ülések, Emberek ülnek fel Kényelmesebb,Ülés Térhatás Design,Növeli a Teret a Tevékenységét,Alkalmas a Különböző embercsoportok.Biztonság fokozása Kényelem A Fürdő, Zuhanyzó Terület Telepítésével Ez a Praktikus, helytakarékos Fürdő Helyet.Szín : D.

A deklarált jellemzők

Item Type:
Height Adjustable Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Material:
Aluminum Alloy + Thickened Pe Board
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Package List:
1 X Shower Stool :
[Precautions] :
◆This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures. :
◆When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm :
◆Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding! :
◆You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website. :
◆Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.