• Új
LWW Fürdő Széklet,Zuhanyzó Szék Párnázott Karfa, majd Vissza, Fehér Fürdőkád Lift Szék Karját, a Fogyatékos,Fogyatékkal élők, Idősek, valamint az Idős

LWW Fürdő Széklet,Zuhanyzó Szék Párnázott Karfa, majd Vissza, Fehér Fürdőkád Lift Szék Karját, a Fogyatékos,Fogyatékkal élők,

Termék besorolása:
HUF 2511.00

Az összeg
Készleten

a Fürdő a Szék Magassága Állítható, hogy Megfeleljen A Különböző Igényeket, Alkalmas a Különböző embercsoportok.Csúszásmentes Gumi Láb Pad, Stabil, Biztonságos.Könnyű, Tartós,Épített Alumínium Keret, a Könnyű Zuhanyzó Szék Keret Támogatja a legfeljebb 300 Font(136 Kg).a Könnyű Váz Könnyedén Hordozható nagyobb Kényelem érdekében.Hasznos a Fürdőszobában Idős Nyugdíjasok, Fogyatékkal élők, Bariatric, Fogyatékos Személyek, Sérült, Mások pedig, Akik Szeretnék, hogy Üljön Fürdés Közben.Szerint Ergonomikus kialakítású Ülések, Emberek ülnek fel Kényelmesebb,Ülés Térhatás Design,Növeli a Teret a Tevékenységét,Alkalmas a Különböző embercsoportok.Biztonság fokozása Kényelem A Fürdő, Zuhanyzó Terület Telepítésével Ez a Praktikus, helytakarékos Fürdő Helyet.Ez a Zuhany Széklet Célja a Fogyatékkal élők, Idősek, Terhesek vagy Más Kellemetlen Ember.Kényelmes, Biztonságos, Napi Használatra.☞ Specifikáció : Elem Típus : Magasság Állítható Zuhany Széklet / Zuhanyzó Szék / Fürdő Bench Material : Alumínium Ötvözet + Plastic Color : White Cleaning Módszer : Nedves Ruhával Bozót, Száraz Naturally Max Terhelhetőség : 136 Kg (300 Kg) Csomag Lista : 1 X Zuhanyzó Szék[Óvintézkedések]◆Ezt a Terméket Csak Eladja Zuhany Széklet, valamint Nem Tartalmaz Más Termék Képek.◆Amikor Mérési Kézzel, a Termék Mérete mutathat egy Fizikai Hiba 1-5 cm◆Miatt Erős Fény, Ez a Termék Előállításához egy Bizonyos Színt Különbség.Ez Normális jelenség, Elkerülhetetlen.Köszönöm a Megértést!◆Mindig Olvasd el a Címkét, Figyelmeztetések, valamint Utasításokat a Termék Használata Előtt, vagy Fogyasztó, Nem Kizárólag Támaszkodnak a Bemutatott Információk A honlapunkon.◆Üdvözöljük A Bolt !Ha Bármilyen Konkrét Termék Kérdése Van, Kérjük, Lépjen Kapcsolatba A Miénk.

A deklarált jellemzők

Item Type:
Height Adjustable Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Material:
Aluminum Alloy + Plastic
Color:
White
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Max Load Capacity:
136 Kgs (300 Lbs)
Package List:
1 X Shower Stool :
[Precautions] :
◆This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures. :
◆When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm :
◆Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding! :
◆You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website. :
◆Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.