• Új
DFSX 6 Darab Csavar Elszívó, Csavar Extractor Törött Cső Törött Érintse meg a Csavar Eltávolító Eszköz Elromlott, Vezeték Extractor Sztriptíz Kézi Csavar Eltávolító Sérült Csavar Elszívó Készlet (Finom fogak)

DFSX 6 Darab Csavar Elszívó, Csavar Extractor Törött Cső Törött Érintse meg a Csavar Eltávolító Eszköz Elromlott, Vezeték Extractor

Termék besorolása:
HUF 1618.65

Az összeg
Készleten

Magas széntartalmú acél kovácsolás,Általános hőkezelés,nagy szilárdságú,Erős tartás,Erős, kopásálló.Precíziós szál,Gyors eltávolítása törött csavarok,Slip csavar,vízvezetékbe vagy szakadt vezetőszál stb. 6 különböző méretű csavar elszívók különböző igények kielégítésére,Könnyen távolítsa el a sérült csavarokat.Szögletes feje design,Könnyű tartani a multi-funkciós kulcs,Használt eszközök, mint a kézi, elektromos kézi fúrás.A vágás része szervesen alakult,A szélén öv fogad el őrlési folyamat,Jó felület,Stabil méret.Utasítások : 1.Első fúrjon egy lyukat egy fúró a törött csavart.2.Finoman érintse meg a csavart extractor a fúrt lyukat egy kalapács.3.Használd a kulcsot, hogy a forgatás az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy távolítsa el a törött csavart.4.Ellenőrizze, hogy a törött csavarok mind el lettek távolítva.Megjegyzés : 1. Használja az elektromos fúró a sebesség változtatható az ellenkező irányba. 2. Először győződjön meg arról, hogy a munkadarab biztonságos, nem kerül át, amikor használja a fogó.3. Válasszon ki egy csavart extractor, hogy vékonyabb, mint a sérült csavar fejét.Fúrjon egy elég mély lyuk a közepén a csavart fejét egyik végét a fúrófej.4. Fordított a csavart, elszívó, majd forgassa az óramutató járásával ellentétes a sérült csavart, amíg a sérült csavar megjelent.A csomag többek között : 6 x Sérült Csavar Elszívó Készlet.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.