• Új
15oz Aranyos Macska, Bögre, Kerámia teáscsésze Tej Bögre Szép Kitty Bambusz fedél Rozsdamentes Acél Kanál, Aranyos Rajzfilm Bögrék A Gyermekek, anyák Napja, Születésnap Karácsonyi Ajándékok(450 ML RÓZSASZÍN)

15oz Aranyos Macska, Bögre, Kerámia teáscsésze Tej Bögre Szép Kitty Bambusz fedél Rozsdamentes Acél Kanál, Aranyos Rajzfilm

Termék besorolása:
HUF 2173.50

Az összeg
Készleten

MAGAS MINŐSÉGŰ, .. Remek minőségű aranyos macska kerámia bögre,Tartalmaz egy Szép bambusz fedél rozsdamentes acél kanál.Ez a csésze kávé kiváló hőszigetelés tulajdonságai miatt, tartsa meg a kávét, vagy teát, meleg vagy hideg.NAGY KAPACITÁSÚ .. Ez a csésze kávé kapacitása 15 dkg (450ml),ami elég ahhoz, hogy megfeleljen a napi szükségleteit.A széles-as tervezési használata egyszerű, tiszta.Alkalmas családok, irodák, iskolák.BIZTONSÁGOS, EGÉSZSÉGES .. Ez a csésze kávé készült kiváló minőségű kerámia meg lehet tisztítani a mosogatógép vagy melegíteni a mikróban.Élvezze a forró kakaó, tej, kávé, gyümölcslé ez Aranyos Macska Bögre.OTTHON vagy A munkahelyenAranyos macska Kerámia bögre tea játszik fontos szerepet az életedben, egy szép bögrét.A jó társ az irodában, otthon.TÖKÉLETES AJÁNDÉK .. Ez aranyos kerámia macska kávés csésze tökéletes csomagolás, valamint a legjobb ajándék anyák Napja, születésnap, Karácsony Napja.Tökéletes ajándék a család és a barátok.Szín : Rózsaszín.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.