• Új
GUOSHU Mobil Telefon Esetében Táska Retro Őrült Ló Textúra Vízszintes Flip bőrtok Lenovo K5S, a Jogosult & Kártya Slot & Képkeret(Fekete) hátlap Tok (Szín : Piros)

GUOSHU Mobil Telefon Esetében Táska Retro Őrült Ló Textúra Vízszintes Flip bőrtok Lenovo K5S, a Jogosult & Kártya Slot & Képkeret(Fekete)

Termék besorolása:
HUF 12217.50

Az összeg
Készleten

100% Új, kiváló minőségű.Illeszkednek, könnyen alkalmazott & távolítani.Védi a telefont a karcolásoktól ,a por, a sokk, a maximális védelem érdekében.Könnyű hozzáférést biztosít az összes funkció eltávolítása nélkül az ügyet.Retro Őrült Ló Textúra Vízszintes Flip bőrtok Lenovo K5 S , a Jogosult & Kártya Slot & Képkeret(Fekete).Termék Description1. Tömör : egyszerűen alakú, majd megfordult, hogy távozzon, tiszta, kényelmes benyomást mindenki. 2. Funkcionális : a helyzet elfér a telefon is, hogy egy nagy különbség az védi a telefont a semmiből, sokk, botlás stb. 3. Kényelmes : az összes gombot, majd port elérhető. 4. Hordozható : szükségtelen, hogy te vedd le, ha a telefon felveszi, mert meglehetősen vékony, könnyű. 5. Tartós : a jó teljesítmény, magas minőségű anyag, akkor működhet sokáig. 6. Költséghatékony : egy nagyon kedvező áron van beállítva, hogy az ügyet.Ez egy kedvező árú termék.Csomag : 1 * Esetében.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.