• Új
KAZOO Vízálló Hátizsákkal Sátor Ultrakönnyű 1 Személy Könnyű Kemping Sátrak 1 Ember Túrázás Sátor Alumínium Keret Dupla Réteg (Környezetbarát Anyagból)

KAZOO Vízálló Hátizsákkal Sátor Ultrakönnyű 1 Személy Könnyű Kemping Sátrak 1 Ember Túrázás Sátor Alumínium Keret Dupla Réteg

Termék besorolása:
HUF 2578.50

Az összeg
Készleten

Súlya csak 3,3 kg. ✔Könnyen Összeszerelhető, majd szabadon álló : egy szabadon álló design, KAZOO 1 személy ultrakönnyű hátizsákkal sátor könnyen összeszerelhető, majd szerelje szét.Jelentős része a háló, valamint a D-alakú ajtó biztosítja a kiváló szellőzés. Célja, Típus : Szabadon Álló.Számok Ajtók : 1.Minden ízületek vannak bevonva, vízálló anyag ne szivároghasson ki.Vízálló Árfolyam : 3000mm.Újrahasznosított Anyagok.Belső Anyag : B3 Háló.Két szellőzők úgy tervezték, hogy az ajánlat jobb szellőzés. ✔Tartós, Lélegző : Tervezett speciális strukturális technikák készült, a könny-ellenálló szövet, KAZOO 1 személy hátizsákkal sátor tartós, stabil.Újrahasznosított Anyagok.A Vénusz RRR sorozat része a prémium vonal hátizsákkal, sátorral.Vízálló a 3000mm.Csúcs Magasság : 40.Ultrakönnyű Tömeg 3.Mely kiváló teljesítmény, élénk színű, KAZOO ultrakönnyű hátizsákkal sátor sikolyok jó livability.A legjobb Használat : Kemping vagy hátizsákkal.Csomagolt Méret : 20 X6 X 6 óra.Minden szövet készült tiszta újrahasznosított környezetkímélő anyagok keresztül az ÖKO-KÖR újrahasznosító rendszer.KAZOO az egyik első sátor gyártók, hogy indítson az innovatív EK technológia a szabadtéri piacon. A számok a Lengyelek : 1.A sípok a fenntartható innováció nyújt védelmet a zord időjárás, a teljesítmény csökkenése nélkül.Vízálló a 3000mm.Az innovációt, izgalom, vigaszt, hogy a szabadban; SÍPOS helyezi kiemelt tervezése kemping, hátizsákkal, sátorral, hogy tartós, könnyű, vízálló, könnyen összeszerelhető.Két szellőzők úgy tervezték, hogy az ajánlat jobb szellőzés.meg lehet szépen csomagolni egy 20x6in-hordozó táska.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.